Куриозен инцидент за малко да провали мач на Оксфорд Юнайтед в Лига

...
Куриозен инцидент за малко да провали мач на Оксфорд Юнайтед в Лига
Коментари Харесай

Дезинфектант блокира автобуса на футболен отбор

Куриозен случай за малко да провали мач на " Оксфорд Юнайтед " в Лига 1 (третото равнище на британския футбол). Преди отпътуването за двубоя срещу " Акрингтън Стенли " от III кръг клубният рейс е блокирал.

Инцидентът е станал поради модерната система за стерилизация против COVID-19, инсталирана в буса. Преди качването на хора в него (при отваряне на вратите) тя автоматизирано пръска дезинфектант на всички места във вътрешното му пространство. Но пък на спирта в препарата е реагирала друга съвременна система -  която регистрира (подобно на дрегерите) дали водачът зад кормилото е използвал алкохол. След като е отчела съществуването на алкохолни пари, тя автоматизирано е блокирала мотора за 6 часа и нищо не можело да помогне за тръгване на возилото.

" За да стигнем до Акрингтън, се качихме на няколко от служебните коли, както и на таксита - изясни треньорът на " Оксфорд " Карл Робинсън. - Този ден ни бе изпратен, с цел да ни ревизира. И ние се справихме. "

Тимът от Оксфорд в действителност се оправи добре след пътуването от 320 км до Ланкашър и завоюва първата си победа от началото на сезона в Лига 1, освен това с разгромното 4:1. Тя обаче за момента е единствена и отборът заема едвам 21-о място във краткотрайното класиране от общо 24 отбора.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР